"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Myrskyä pukkaa jälleen!

Hello!

Yllätys, yllätys, aamun säätiedotukset jälleen sen kertoivat; myrsky tulossa torstaina Pohjanmaalle. Eli näistä emme pääse eroon näemmä sitten millään.

Rakentajat! Kaikki te, joilla on projekti siinä vaiheessa, että irtainta tavaraa vielä on paljonkin ympäri tonttia, niin sisätiloihin tavarat mars mars!!! Muuten saattaa jälleen käydä huonosti. Erityistä huomiota Villa Merellä, Villa Albatrossi ja Heikius-Hus, teillä projektit eniten alkuvaiheessa.

Ikävää ja korniahan tämä on, että koko ajan pitää olla varoittelemassa myrskystä, mutta kun tämä nyt on tällaista. Jos yhtään lohduttaa, niin isäni totesi tuolta Rauman kupeesta lagonisesti tänään, että meillähän onkin mökkitien tuntumassa ollut moto jo pari päivää korjaamassa edellisen myrskyn jälkiä, niin jos sitten pyytää samoin tein sitä jäämään.... Ed. puhelussa isäni kuvaili tätä samaa mökkirantaa Raatteentieksi.... Että näillä mennään sielläkin.

Emme voi näille mitään, mutta yrittäkäämme silti nauttia joulunajasta ja siirtää ajatuksia jo myös vuoteen 2014 ja kesän H-hetkeen. :)

Ilmoittautukaahan puurolle, edellisessä postauksessa ohjeet:)

Terkuin, Laura R


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger