"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Näytteilleasettajaksi Kalajoen loma-asuntomessuille!

Hei vielä!

Viimeisten viikkojen aikana olen saanut useita ja taas useita soittoja aiheesta, milloin ulkonäytteilleasettajuuspaikat tulevat myyntiin ja miten niitä saa ja kuka saa ja onko joku etuosto-oikeudessa, onko vielä autotallipaikkoja ja mitä autotallipaikka tarkoittaa jne jne jne.

Pari vinkkiä, millä pääsee eteenpäin. Klikkaus www.asuntomessut.fi ja siinä etusivun vasemmassa  ylälaidassa näette tekstin "näytteilleasettajaksi". Sieltä puolestaan pääsette scrollaamalla alaspäin ja nyt oikeasta alareunasta tulee vastaan Kalajoen messujen mediakortti. Siitä löytyvät perustiedot tarjonnasta täältä meidän messualueeltamme.

Mikäli joku asia jää askarruttamaan, tanja.sund@asuntomessut.fi on ihminen, joka osaa vastata kysymyksiin ja hän on myös vastuussa näytteilleasettajapaikkojen myynnistä. Hänelle voitte ilmoittautua myös ns. esilistalle, jonka "jäsenet" saavat muistutustiedon siitä, milloin paikat tulevat myyntiin. Lähtökohtaisesti paikkojen myynti aloitetaan loppiaisen jälkeen.

Ilmoittautukaa ihmeessä tuohon listalle, niin olette varmuudella matkassa heti ensimmäisten joukossa, kun paikat netissä myyntiin tulevat!

T.Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger