"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tervetuloa joulupuurolle - ja hieman muutakin myrskyistä sun muista:)




"Heippa rakentajat,
 
aika rientää ja kohta on vuosi vierähtänyt siitä, kun täällä jännitimme Lauran kanssa kuinka moni hakee tonttia meidän upealta messualueelta. Suurin osa teistä olikin ensimmäisten joukossa. Tuntuu hurjalta, että siitä on todella vuosi aikaa ja vielä hurjemmalta että messut ovat jo ovella.
 
Yhteistyöstä kiittäen kutsumme teidät rakentajat ja yhteistyökumppanit joulupuurolle ja glögille perjantaina 20.12. Puuro on tarjolla klo 11-12 välisenä aikana, missäpäs muuallakaan kuin aluevalvoja Esko Laitalan työmaakopilla messualueen läheisyydessä.
 
Pyydän ilmoittamaan 13.12 mennessä pääsettekö paikallja kuinka monen hengen voimin tulette. Myös erikoisruokavaliot on hyvä ilmoittaa niin tiedetään varautua. (Minna 044-4691 224 tai minna.ruonala@kalajoki.fi)
 
Lämpimästi tervetuloa,
 
Minna ja Laura"


Yllä siis kutsu, joka on lähetetty kaikille rakentajille. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle, olisi kiva nähdä kaikkia näin joulun alla vielä. Juhlakaudestahan tulee tänä vuonna poikkeuksellisen pitkä, joulut ja uudetvuodet kun osuvat näin tavallisen työntekijän kannalta aika mukavasti, eikä loppiainenkaan hassummin... 

No, niin tahi näin, voisin kuitenkin kuvitella, että rakennustyömaat eivät rauhoitu kahdeksi viikoksi. Itse asiassahan, kun vuosi vaihtuu, siitä on tasan neljä kuukautta siihen hetkeen, että kussakin kohteessa pitää olla vähintään kaksi sisustuksellista kohdetta valmiina. Viisi kuukautta siihen, että KAIKEN pitää olla valmiina! Muun muassa tästä syystä toivoisin kovasti, että myös Heikius Hus, jota odotetaan rantakortteliin Honkarakenteen ja Rakennuspalvelu Salmelan väliin, myös aktivoituisi mahdollisimman nopeasti.

Myrskyt ovat ahdistelleet Kalajokea jatkuvalla syötöllä viimeiset viikot ja tuskin rakentajatkaan ovat olleet huomaamatta, että syksyiset myrskytuulet ovat aika kivasti osuneet myös messualueen kupeeseen. En millään usko, että myrskyt ovat tässä, pikemminkin mietin, millaisia myrskyjä vielä tulossa on. 

Yleisohjeena siis: Muistakaa rakentamisen tiimellyksessä yleinen siisteys messualueella. Aluettahan käydään katsomassa koko ajan jopa ruuhkaksi saakka, ja on kiva antaa hyvä vaikutelma ihmisille jo nyt.

Koska myrskyjä tulee ja menee, "asetelkaa" rakentamistarpeenne niin, että ne eivät lennä ympäri aluetta, jos ja kun kunnon tuuli alueelle iskee. Näkisin, että siihen saakka kunnes maassa on kunnon routa ja lumipeite, myrskyjen vaara on näinä nykyaikoina akuutti koko ajan.

Näillä ajatuksin kohti itsenäisyyspäivää! Muistakaa ilmoittautua joulupuurolle.

Terkuin, Laura R
Keski-Pohjanmaan Urheiluväen
Joulu 2013




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger