"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäiset vietetty, wappua odotellessa!

Hello kaikki!

Aurinkoinen pääsiäinen on ohitse, toivottavasti se kulki kaikilla positiivisissa merkeissä. Itse ehdin piipahtaa myös vanhempieni luona Rauman kupeessa ja oli niin makeeta hieman käydä haravoimassa mökillä ja muuallakin pihalla tehdä siivoushommia tuossa kelissä.

Iloisiin asioihin kuului myös se, että hyvä ystäväni soitti kuukausien tauon jälkeen eilen, kun ajelin takaisin Kalajoelle - ja huvittavaa oli se, että ellei kiekkomatsin kolmas erä olisi painanut niin pahoin päälle olisi puhelumme kestänyt vieläkin ehkä enemmän aikaa, nyt kesto olo 2:27h....... Ärsyynnystä muuten aiheuttaa huomattavissa määrin se, että vaikuttaa vahvasti sille, että Kärpät ei mestaruutta tänä keväänä juhli. Onko syy sitten tuomareissa vai joukkueen nököydessä, siihen pitää vastausta varmaan miettiä.

Juttelin pääsiäisen aikana paljon myös kotona, en puhelimessa, vaan äitini ja isäni kanssa. Puhuin paljon siitä, että tässä alkaa olla meikäläisellä pikku(iso)paniikki sen suhteen, että saadaanko nämä messut valmiiksi. Äitini lohduttele, että ethän sinä Laura ole niitä kohteita siellä ollut rakentamassa, eli ei kaikki vastuu voi sinulla olla. No, ei tietenkään tavallaan, mutta toisaalta tavallaan kuitenkin onkin. Juupas, jaapas, vaarinhousut....

Otan aikalailla paniikkia myös tuon messualueen yleisilmeen muotoutumisesta, siitä, että siellä on niin sekaista. Tiedän, ettei kaikki ole vielä lopullisessa kuosissa mutta kuitenkin aika nopeasti pitäisi olla...........Pliis, pitäkää tonttinne niin siistinä kuin se mahdollista on, mehän välitämme koko ajan myös kuvaa itsestämme kaikelle sille ihmisvirralle, joka alati tuolla alueella pyörii. Ja me kaupungin puolesta otamme kiinni siivoustalkoista myös heti näinä päivinä, jotta saamme myös yleisilmeen kuntoon!

Laura





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger