"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Go Kärpät!!!!! Go Tiikerit!!!! Suomen Kaunein Mökki!!!!!

Moro!

Olipas eilen käyntejä tällä sivulla, 338 huh mikä määrä. Kiittis, käykäähän jatkossakin.

Tänään on sitten aika merkittävät urheilupäivät pohjois- ja keskipohjalaisittain. Tiikerit taisteli eilen tiukassa matsissa Tampereella VaLePan vieraana, mutta tappio tuli, pahus. Voitot sarjassa nyt 2-2. Tänä iltana pelataan toistamiseen Treella, nyt Tiikerit, älkää taipuko!!!! Tuosta 3-2een ja himas voitto perjantaina, niin se on sitten siinä! Olin pitkäperjantaina paikan päällä Kokkolan jäähallissa vakuuttamassa uskoani siitä, että lentis on jäätävän hieno laji. Menkää paikalle absolutely perjantaina, itse en valitettavasti pääse!


Ja mitäs Oulussa illalla sitten. Kärpät on Raksilassa selkä seinää vasten Tapparaa vastaan. Periaatteessa uskon Kärppien voittoon kyllä tänään, mutta valitettavasti usko on aika heikko sen suhteen, että Kärpät enää kolmea perättäistä voittoa ottaisi. No, toisaalta jos joku, niin sitten ehkä Kärpät. Ja jos Tappara taas toisaalta voittaa en voi olla miettimättä, että jos Kärpät olikin kaadettavissa, niin miksei sitä olisi voinut olla tekemässä myös Rauman Lukko..... No, mutta anyways, Kärpät - nyt on näytön paikka olla koko pohjoisen joukkue ja juhlia sitä faktaa voitolla!!!

Sitä sitten taas voikin pohtia ja ihmetellä oikein ääneen, että miksi Kärpät, runkosarjan ylivertaisin joukkue, ei tunnu saavan konetta käyntiin oikeassa kohdassa. Vaikka maanantain ottelun jatkoerän ratkaisumaali oli toki kyseenalainen, niin silti esim. siinä erässä tuntui sille, että Kärpät oli liikkeellä Tapparaan verrattuna kuin hidastetussa filmissä. Mutta kuten todettua, näitä voivat urheilutoimittajat pohtia.



Ja telkkuillasta sitten. Mikäli taas kesä ja mökkeily on sinun juttusi, asetupa telkkarin ääreen klo 20 ja Nelonen päälle. Siellä käynnistyy uusi sarja "Suomen kaunein mökki", jossa allekirjoittanut etsiskelee tätä maamme kauneinta mökkiä hyvällä ja aurinkoisella fiiliksellä. Sarja tehtiin aika vauhdilla heinäkuussa viime kesänä, mutta onneksi sattui myös melko aurinkoisia säitä, niin saatiin ohjelma minun osaltani aamupäivisin purkkiin.


SEURAAVA LÄHETYS
tänään klo 20.00

Suomen kaunein mökki

Suomen kaunein mökki

Suomen kaunein mökki on Nelosen uusi sarja, jossa etsitään Suomen kauneinta kesämökkiä. Sarjan kolmessa ensimmäisessä jaksossa Laura Ruohola kiertää maata tutustumassa näihin hurmaaviin kesäparatiiseihin. Mukaan mahtuu kaikenlaisia mökkejä; niin pieniä kuin suuria, rannalla tai ilman.

Eli tästä sitten kun näpsäkkäänä antaa teille kaikkea vinkkiä tälle illalle, niin samaan aikaan päälle siis kanavat Nelonen, Nelonen Pro ja Yle Areena.... Iloa iltaan, LauraR


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger