"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Niin kesäistä!

Heips!

Otsikkoon viitaten, keli nimittäin, kesäinen on. Siihen liittyy aina yksi kevätkauden kohokohta, se hetki, kun pääsee auton talvirenkaista eroon. Siinä tulee jotenkin sellainen mystinen vapauden tunne, nastat lakkaavat humisemasta ja ylipäänsä autoilusta tulee jälleen miellyttävää. Ja on tässä keväässä toki toinenkin autoiluun liittyvä mukava asia; kun talvinopeudet muuttuvat kesänopeuksiksi, ajaminen ja nopeuksien ikuinen vahtiminen helpottuvat huomattavissa määrin. Siistii.

Päätin myös jättää renkaat kesähoitoonkin näille seuduille, eli käytännössä Ylivieskaan. Jotenkin tuli valtavan hyvä mieli, kun mietin, että jättämällä renkaat tänne, minulla on ensi syksynä vähintään yksi pakottava tarve ajaa Kalajoelle; renkaidenvaihto. No, pieni asia sinällään, mutta jotenkin koin sen tärkeäksi.

Tärkeäksi siinäkin mielessä, että haluan tietenkin nähdä tätä kaksi vuotta odotettua lempilastani, loma-asuntomessualuetta, livenä myös, kun kesä 2014 vaihtuu syksyyn. Haluan ehdottomasti nähdä, miten talot ovat asettuneet tavalliseen elämään ja oloon.


Jotenkin tällä hetkellä auringon paistaessa tuntuu sille, että pitäisi vain olla ulkona ja tuolla messualueella. Siksipä sellaisen messualueen kierroksen paikka on verkkarit päällä ja lenkkarit jalassa jälleen huomenna. Eli täältä tullaan hoputtamaan taas teitä... Ja jos totta puhutaan, ekaan pressiin on aikaa 10 arkipäivää - se on karmaisevan vähän. Tekemistä piisaa, muutama kohde melko vaihees vielä.......

Nähdään, Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger