"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

maanantai 14. huhtikuuta 2014

KIITOS esitteessämme mukana oleville!!! ja vähän muutakin

Tervehdys!

Ajatelkaas, tänään, siis juuri tänään, messujen avautumiseen on 70 päivää! Ja siihen, että kohteiden pitäisi olla jotakuinkin jonkinmoisessa kuosissa, on ENÄÄ kaksi ja puoli viikkoa!!!!!!! Tätä päivämäärää lasken siis vappuun, jonka jälkeen alkavat kohteiden kuvaukset. RAKENTAJAT! Mikäli jollakulla on vaikeuksia aikataulujen pitävyydessä, ottakaa välittömästi yhteyttää allekirjoittaneeseen tai vielä mieluummin aluevalvoja Esko Laitalaan, niin pyrimme kaiken mahdollisuuden mukaan auttamaan teitä hankkimalla lisätyövoimaa!!!

Mitä niihin kuvauksiin tulee, niin kuten alunperinkin on ilmoitettu, Otavamedia tarvitsee kustakin kohteesta kuvattavaksi vähintään sen kaksi "kohdetta". Teille on ilmeisesti ilmoitettu pyyntöä myös neljästä kuvauksellisesta kohteesta, ja hyvä jos se kaikki toteutuu, mutta joka tapauksessa tärkeää on, että kuvattavaa riittää. Kuvattavissa voi olla kylppäriä, makkaria, keittiötä, olkkaria, mikä nyt sitten juuri teillä on jotain erityistä, kaunista tai persoonallista!

Ja delegoikaa stailaukset yms sisustussuunnittelijoillenne! Se on aika kovaa hässäkkää nimittäin että jokainen kukkakimppu, omena, löylykiulu, pyyheliina, terassikaluste jne on kuvauskunnossa!!! Olette varmasti lukenee paljon Asuntomessujen messuluetteloita, niiden perusteellahan tehdään jo ensifiilikset suosikkokohteista ja se, että kohteeseen ihastuu mahdollisimman moni on tietenkin iso asia ei pelkästään teidän päänäytteilleasettajallenne vaan kaikille muillekin tavarantoimittajille!

Ja vielä muistutus myös kesäkuusta. Virallinen pressipäivä oli siis 17.6, tuolloin kaiken pitää olla täydellisesti siloteltua ja valmista, mikään kohta EI ole tuolloin enää kesken. Lopputarkastuksiin rakennusten osalta palaa rakennustarkastaja Osmo Heikkala (044-4691 428)

Tässä vaiheessa myös kiitoksen sanaa muutamille yrityksille. Meidän pieni messuorganisaatiomme on nyt "ulkopuoliset" markkinointimessunsa kiertänyt, Pohjanmaan Suurmessut Mustasaaren Botnia-hallissa Vaasassa oli viimeinen iso ponnistuksemme. Ja mistä tullaan sitten siihen kiitokseen; olemme jakaneet "Unelmia jokaiselle" -messuesitettä nyt tänä keväänä eli vuoden 2014 aikana 7500 kappaletta ja messuesite on otettu ilolla vastaan! Toivottavasti sekin osaltaan tuo tänne paljon matkailijoita ja messukävijöitä. Kiitos siis NunnaUuni, SVAPA, Lumon, HR-Ikkunat, JEDU, Alavieskan Lasiasennus Oy, Kuusamo Hirsitalot ja K-Rauta Kokkola, että mahdollistitte omalta osaltanne tämän mainion messuesitteen syntymisen.

Nähdäänpäs jälleen, iloa viimeistelyihin!
Laura R



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger