"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

torstai 20. maaliskuuta 2014

Kohti viimeistä taistoa:) ja ministerikin saapuu aikaansaannoksianne ihastelemaan!

Hellou!

Kiitos osallistumisesta eilisiltaiseen messukokoukseen hotelli Sanin Bistrossa. Mielestäni paikkakin itse asiassa toimi ihan mukavasti ja toi piristävää vaihtelua juhlavalle kaupungin valtuustosalille. Ja tosiaan, teitä oli mukana jälleen melko mallikkaasti, kuten on ollut koko matkan varrella. Ihan kaikista kohteista ei tainnut edustusta olla, mutta suunnilleen kaikista kuitenkin. Hyvä niin, olen nimittäin kuullut messukokouksista, joissa osallistuminen on joillain paikkakunnilla jäänyt suunnilleen parin osallistujan varaan. :) KIITOS teille aktiivisuudestanne!

Niin tahi näin, eilinen olikin sitten muuten myös viimeistä edellinen messukokous, viimeisen kerran tapaamme 13.5. Paljon on tähän väliin mahtunut, siitä hetkestä kun kirjoittelin ensimmäistä kertaa blogin otsikkoon, että messuihin aikaa 570 päivää. Tätä kirjoittaessani messuihin on aikaa 95 päivää. Tsiis, että tää matka on kulkenut nopeesti.


Ja tosiaan, paljon on matkaan mahtunut. Mielettömiä onnistumisia, iloisia onnistumisen hetkiä ja toisaalta ei aina niin pelkkää auringonpaistettakaan. Kuulunee asiaan ja luulen, että messurakentajilla lienee hieman samanlainen olo. Monelle rakentamisen haastavuus tiukkoine aikatauluineen on tuonut yllätyksiä (toivottavasti ei vielä yhtään avioeroa kuten rakennusprojektit yleensä tapaavat tehdä...), monille varmasti  yllätyksenä tai järkytyksenä ovat tulleet  isosti  ja iloisesti kuluvat euromäärät. Jotenkin minulle on välittynyt aina silloin tällöin myös se asia, että kaikki eivät välttämättä vieläkään ole sisäistäneet, että tämä meidän tekemisemme tähtää siihen, että esittelemme 28 onnistunutta ja hienoa messukohdetta. Niin, messukohdetta, messuistahan tässä yhä edelleen kyse on:) Tapahtumasta, jossa kaikki niin halutessaan voittavat.



Toivon sydämestäni, että teistä jokainen on innoissaan siitä yhteisestä tavoitteesta, että tehdään yhdessä historian hienoimmat loma-asuntomessut. Esitellään "ennätysyleisölle" mahdollisimman monipuolisesti ja innostavasti suunniteltuja kohteita, ja satsataan myös siihen, että ne kohteet ovat kauniisti, tyylikkäästi, räväkästi tai vaikkapa kalannahkaisesti;) sisustettuja. Nyt voi toki olla jo myöhäistä aloittaa esim. keittiön välitilan suunnittelua, toivon, että ne ovat jo valmiiksi persoonallisia, massasta poikkeavia. 

Toki, taitaakin olla niin, että juuri keittiön kaltaisia kiintokalusteita vielä aika monessa kohteessa vielä  odotetaan. Revitelkää, aiheuttakaa yleisölle se reaktio, että sisälle tullessaan he toteavat vaihtoehtoisesti: "Vau, mikä setti" tai "Onpa outo, kukahan tuonkin on valinnut". Ihan kuten elämässä yleensäkin, toinen tykkää äidistä toinen tyttärestä ja kuka tietää, joku vaikka molemmista.:) Minä teen kaikkeni sen  eteen, että näitä ilmaisuja käy Kalajoen loma-asuntomessuilla tekemässä sitten sen enkkayleisö.:)

Puhalletaan vielä viimeiset pari kuukautta yhteiseen hiileen niin, että jokainen muistaa vielä vuosienkin päästä; vitsi, olipa rankka puserrus, mutta me kyllä onnistuttiin ihan jäätävän siististi.

Aurinkoisin terkuin,
Laura Ruohola

Ja PS. Avajaiset siis 23.6.2014, ja saimme juuri eilen vahvistuksen siihen, että elinkeinoministeri Jan Vapaavuori kunnoittaa tapahtumaamme läsnäolollaan ja tulee avaamaan historian 11:nnet loma-asuntomessut! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger