"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Riemukasta Uutta vuotta 2014!


Vuosi on sitten vaihtunut ja tänään elämme vuoden 2014 ensimmäistä päivää. Ja vaikka se niin uskomattomalle tuntuukin, vuoden päästä tähän aikaan loma-asuntomessut Kalajoella ovat puolen vuoden takainen, toivottavasti mahtava muisto. Toivottavasti jokainen kalajokinen tulee muistamaan kesän 2014 siitä, että Kalajoen Hiekkasärkillä vieraili enempi ihmisiä kuin koskaan aikaisemmin!

Me palaamme "asuntomessutoimistolle" loppiaisen jälkeen 7.1, ja tuolloin samoin tein muutamme myös kaupungintalolta Särkille Meriluontokeskuksen kolmanteen kerrokseen (hotelli Sanin kanssa samaa rakennusta). Seuraamme liittyy myös tuolloin tiedottajana aloittava Juulia Lahnaoja, joka tulee rakentajille tutuksi toivottavasti mahdollisimman nopeasti. Alkaneena vuonna messuista puhumista ja tiedottamista kun ei ole tarkoitus juuri vähentää.....;)

Tästä lähdetään siis kohti uutta ja ihmeellistä, olkoon tämä vuosi meille kaikille vielä parempi ja onnekkaampi kuin viime vuosi kaikkiaan. Tehdään vuodesta 2014 yhdessä ikimuistoinen pala oman elämämme historiaa!

Terkuin,
Laura Ruohola
projektijohtaja
Kalajoen loma-asuntomessut 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger