"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

torstai 19. joulukuuta 2013



HYVÄÄ JOULUA!!!!!!


Kukkia jouluiloksi.


Joulu on taas ovella, enää viisi yötä h-hetkeen...... 


Meidän h-hetkeemme on aikaa tänään tätä kirjoitettessa 186 päivää. Tuolloin, 23.6.2014 Kalajoen Hiekkasärkillä avataan historian 11:nnet loma-asuntomessut. Siinä  jokaiselle kalajokiselle ylpeyden aihe, ja ennen muuta ylpeyden aihe kullekin rakentajalle. 

Batigol! ja kinkku. 
Pitkä rupeama tulee tuolloin päätökseensä, ja mikä tietenkin hienointa kukin rakentaja pääsee asumaan itse omaa kohdettaan, jollekulla toisella saattaa olla ostaja kohteelle valmiina ja joku vielä myös haaveilee vapaaksi jääneestä tontista, jolle rakentaa messujen jälkeen. Yhtä kaikki, merkittävä kesä kaikki tyynni kullekin taholle.

Meille täällä Kalajoen kaupungintalolla tämä joulu ja vuoden vaihtuminen tarkoittaa myös muutoksia, kun muutamme Minnan kanssa Meriluontokeskuksen kolmanteen kerrokseen ja saamme sinne seuraksemme myös loppiaisen jälkeen työt aloittavan tiedottajan, Juulia Lahnaojan. Tämä 27-vuotias nuori nainen tulee rakentajille varmasti tutuksi hyvin nopeasti semminkin, että tulevien messujen rummutus sosiaalisessa mediassa käynnistyy entistä vahvemmin tiedottajankin aloitettua. Toistaiseksi voitte seurata messuihin liittyviä päivityksiä esim. allekirjoittaneen instgram-tililtä Lmerit ja twitteristä @Lruohola. Olen pyrkinyt siihen, että vähintään kerran päivässä jonkinsortin päivityksessä mainitaan Kalajoki....

Eli muutosta pukkaa, mutta ei huonoja muutoksia laisin. Me pääsemme lähemmäs tonttimaata ja se ei ole ollenkaan huono asia. Ja toisaalta vähitellenhän kohti kesää kaikki, mikä messuihin liittyy, tapahtuu entistä vahvemmin juuri Hiekkasärkillä.

Suurimman osan teistä kanssa tapamme vielä huomenna joulupuurolla ja glögillä, ja teille kaikille muillekin, jotka ette sinne ehätä, niin oikein Ihanaa Joulunaikaa ja ennen muuta valtaisan menestyksekästä ja onnellista vuotta 2014. Luvatkaa vaikka Uutena Vuotena, että tulette kynsin ja hampain taistelemaan Kalajoen historiallisten loma-asuntomessujen yleisön suosikkikohteen tittelistä. Se titteli lämmittänee kenen tahansa mieltä vielä pitkälle tulevaisuuteenkin. Joulun iloa, valoa, lämpöä ja rauhaa. 
T.Laura ja Minnakin yhtyy toivotuksiin.


Tontut parhaasta päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger