"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

tiistai 12. marraskuuta 2013

Muistakaa kohdetietolomakkeiden viimeistely!

Hello!

Otsikkoa siteeratakseni, muistakaahan lisäillä viimeisetkin tiedot kohdetietolomakkeisiin. Tarkoituksenamme on jakaa toimittajille mahdollisimman kattava tietopaketti ensi viikon lehdistöbrunssilla Helsingissä. Ja se mitä kohdetietolomake taas myöskin palvelee on tietenkin se, että meidän projektimme saa julkisuutta, tulevia kävijöitä jne, mutta ennen muuta tämä julkisuus palvelee myös teidän yhteistyökumppaneitanne siellä täällä ja tuolla. Jokainen, joka on mukana näin valtavan isossa projektissa hakee sillä myös julkisuutta, joka tuo näkyvyyttä ja joka taas tuo lisää kunkin valmistajan tuotteista kiinnostuneita potentiaalisia asiakkaita. Näin se vaan menee.




Eli lehdistö muuten saattaa olla teistä kaikista entistä kiinnostuneempi ensi viikon jälkeen. Toivon suopeata vastaanottoa, lähtekää mukaan lehtijuttuihin ja muuhun. Sitä kaikkea on kiva muistella vuosien päästä. Kohteenne on kuitenkin ensi kesänä enempi kuin julkinen, joten miksi siitä ei ottaisi siis kaikkea irti.

..........
Kamala keli, suorastaan masentava. Olisi ollut kiva käydä tänään tervehtimässä porukoita "tiluksilla", mutta jätän väliin, laiska kun olen. Tai no en varsinaisesti laiska, mutta ehkä päällä ovat väärät vaatteet.

TWITTER käykääpä listautumassa seuraajiin, olen siellä ihan yksinkertaisesti tunnuksella @LRuohola. Päivitän sinne jatkossa entistä enempi myös kuulumisia messuilta ja Kalajoelta, mutta mitä nyt muutakin mieleen tulee. Urheilua, elämää, säätä, politiikkaa ja sitä sun tätä. Kaikkee kivaa, täähän se nykypäivän trendi on, et näkyy pitää ja sosiaalises medias pitää olla, vaikkei yhtään kiinnostaiskaan...... 

Nähtäillään taasen, Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger