"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

KIIREELLISTÄ TIETOA TEILLE JA LAAJEMPAAN LEVITYKSEEN!!!!

Hei kaikki blogini lukijat ja kirpeänkylmää keskiviikkoa Kalajoen kaupungintalolta! :)

Valitettavasti meidän upealta tonttialueeltamme yksi rakennuttajista jätti leikin kesken. Tämä tarkoittaa kahta asiaa, a)sitä, että meillä on aivan huikea, merinäkymillä varustettu lammenrantatontti vapaana ja b)sitä, että poikkeuksellisen kauniit paikoilleen arkkitehdin tekemät luonnokset ovat nyt jäämässä pöydälle.

ELI JOS VIELÄ JOKU sellainen, joka jäi lammenrantaa vaille tai tonttia ylipäänsä vaille, haluaa ns astua valmiiseen pöytään niin se on mahdollista. Yhteistyökuviot projektiin myös elementtitoimittajan kanssa ovat alustavasti sovitut, eli periaatteessa tässä on tuhannen taalan tilaisuus.

Kun katsotte alempaa tästä sivustolta löytyvää karttaa, kyseessä on siis korttelin 314 tontti nro 3. Arkkitehti, joka omistaa kaikki oikeudet alla oleviin luonnoksiin on oululainen Kimmo Kuismanen ja hänen puhelinnumeronsa 040-7242 652.

Ottakaa nopeasti ja rohkeasti yhteyttää arkkitehtiin, jos kiinnostuitte ja viekää viestiä eteenpäin. Kyseisen tontin hinta on edelleen alkuperäinen, mikäli kohteesta tulee messuhanke. Ja PS.Olen nähnyt suunnitelmat - ne ovat supersiistit:)

Terv.
Laura Ruohola
projektijohtaja, loma-asuntomessut 2014
044-4691 210

copyright@arkkitehtitoimisto Kimmo Kuismanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger