"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

maanantai 26. elokuuta 2013

Viimeisen viikon mahdollisuus päästä mukaan messualueelle! Tonttihinnoittelu muuttuu 1.9 alkaen.



Edelleen tuo aika siis vilistää, kuten perjaintain postauksessa esille kävi, mutta nyt siis toden teolla ollaan loma-asuntomessuja ajatellen viimeisten hetkien pakeilla. Eli lauantaihin 31.8 saakka on mahdollisuus tehdä tonttivaraus alunperäisillä tonttihinnoilla. Tonttien uudesta hinnoittelusta on valtuuston 28.5.2013 hyväksymä päätös ja tätä hinnoittelua noudatetaan siis 1.9 lähtien. Lisätietoja uudesta hinnottelusta saa halutessaan allekirjoittaneelta mutta myös maanmittausteknikko Ari Matkaselältä.

Käytännössä tämä fakta tarkoittaa sitä, että voimme toki joustaa mukaan pääsyssä niin, että ehdottomasti niin halutessaan messualueelle voi vielä päästä syyskuun ensimmäisten viikkojen aikana, mutta ylläoleva hinnoittelu on olemassa ja se tulee voimaan määrättynä aikana. Ja toisaalta, kuten olen ja olemme koko ajan painottaneet, loma-asuntomessut 2014 Kalajoella tullaan esittelemään yleisölle täysin valmiina ja sitä varten aikataulutus on tehty näin. Eli kun rakentamisen/rakennusluvituksen jne pakeilla on heti syyskuun alusta, on aikaa edessä vielä 9 kk. Sinä aikana valmista pitäisi pystyä samaan mikäli takana ja vierellä seisovat hyvät yhteistyökumppanit.

Alla tonttikartta, josta selviävät kaikki tontit, joilla ei tänään 26.8.2013 ole vielä rakentajaa. Vapaina on siis tukku alueen supermegatontteja, tosin osalle niistä on olemassa suunnitelmia, mutta koska niitä ei ole allekirjoittaneelle lopullisesti vahvistettu, nämä alla näkyvät tontit ovat siis vapaita!!!!

Oranssit tontit vapaita 26.8.2013.

Ja miten nyt sitten toimia, mikäli vielä tällä aikataululla mukaan tähän junaan haluaa? Soitto allekirjoittaneelle, 044-4691 210. Mahdollisimman nopeasti tietoa siitä, mitä ollaan tekemässä ja kenen kanssa.
Näkymä mereltä kohti tonttialuetta.


Minulla oli itselläni eilen mahdollisuus viettää päivä veneilemällä Kalajoen edustalla! Tässä mukana olevista kuvista osa on Maakallan itsehallintosaaresta, osa veneestä ja osa Hiekkasärkkien edustalta. Voin kertoa, että Kalajoki tekee mereltä katsottuna uskomattoman vaikutuksen, siis käsittämättömän upea paikka. Voin myös muuten kertoa, että juurikin noilta tonteilta, jotka tuossa ylhällä vapaina näkyvät, on suurimmilta osin aivan uskomattomat merinäkymät! Jotkut paikat tässä maailmassa ovat vain toisia erityisemmät, Kalajoki on yksi niistä. Teilläkin on vielä hetki aikaa miettiä sitä, josko jättäisi sydämensä Kalajolle. :) Aurinkoisin terveisin, Laura Ruohola





Ulkokallan majakkatornista kuva ulapalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger