"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

maanantai 19. elokuuta 2013

Kalajoen rantaa, kultaisinta santaa, Pohjanlahden aallot armastaa...

Heipsistä jälleen!

Kahden kuukauden jälkeen pääsin vihdoin tonttimaalle ja huh, mikä maiseman muutos. Ei meinannu yhdeksi ja samaksi paikaksi enää tuntea. Joku kyseli jossain tilaisuudessa, että jokos teillä Kalajoella rakennetaan ja olisi melkein tehnyt mieli vastata, että joo eikun meillä on jo valmista.


Näköalatasanteelta näkymä suunnilleen lounaaseen.

Samiran työmaata.

Tässä kuva Samiran kohteen rakennustöiden etenemisestä. Samiran kohde siis iso kiinteistöyhtiö Meritähti, joka tulee aivan alueen etureunaan. Kiinteistössä on vielä muutamia asuntoja vapaina. Jos kiinnostut, ole mahdollisimman nopeasti yhteydessä Samiraan, lisätiedot www.samira.fi


Raviratakorttelista länteen.

Yllä kuva tieltä raviratakorttelin kohdalta. Tykkään edelleen kovasti tuosta alueen keskelle jäävästä luontoalueesta. Vaikka tämä yllä oleva kuva on hieman harmaansorttinen, tästä raviradankin viereisiltä tonteilta on tosi siistiä kattella kohti hiekkaista huippua ja tyhjää sen takana. Siisti. Luulen, että korttelin rakentajatkin tykkäävät. Tilanne korttelissa 312 on siis se, että tontit 1, 3 ja 4 on varattu, kakkosesta käydään par aikaa kovia keskusteluja.


Pitkospuita kohti näköalatasannetta. Aika onnistunut kuva muuten mielestäni....

Olen koko Kalajoellaoloajan rakastanut aina vaan entistä enemmän pitkospuita ja syystä olen iloinen ja ylpeä siitä, kuinka pitkospuut tulevat messualueella näkymään. Aivan poikkeuksellista verrattuna minnekään muihin asuntomessuihin. Myös tuo taustalla näkyvä näköalatasanne onnistui erinomaisen hyvin, se toimii monessakin mielessä, mutta ennen muuta siksi, että messuvieraat saadaan paraatipaikoille heti kättelyssä. Kun näköalatasanteella seisoo ja näkee sieltä koko messualueen, eihän siihen voi kuin koko sydämestään ihastua.

TONTTIASIAA!!!!!!
Tontteja vielä muutama jäljellä, mutta nopeasti pitää olla asialla. Elokuun loppuun saakka peliaikaa, sen jälkeen alue laitetaan ikään kuin messujen osalta kiinni ja sen jälkeen keskitytään vain tekemiseen!
Soitelkaa ihmeessä, projektijohtajaLaura Ruohola tel 044-4691 210


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger