"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tilanne tonttivarauksissa!

Oranssit vapaina, vaaleat varattuja ja raidoitetuille tulossa suunnitelmat.

Tervehdys näin keskellä kesää!

Kiitos lukuisista soitoista koskien vapaina olevia tontteja. Yllä olevasta tonttikartasta näette kaikki ne tontit, joihin on varaus, ne tontit, jotka odottavat virallisia sitoumuksia sekä tyystin vapaat tontit. Vielä kertaalleen muistutan teitä kaikkia myös siitä, että vaikka nämä meidän vapaat tonttimme maamme kauneimmilla paikoilla ovatkin, tontteja ei voi lähteä ns pelkästään ostamaan tai vuokraamaan, vaan kokonaisuutta sitoo edelleen loma-asuntomessuprojektimme!

Eli kun olet kiinnostunut jostakin tontista, ota allekirjoittaneeseen mahdollisimman nopeasti yhteyttä! Se mitä me puolestamme Kalajoen kaupungilla kaipaamme, on mahdollisimman persoonnallinen ajatus tulevasta loma-asumuksesta, luonnoshahmotelmia, aikatauluja etc. ja tässä kesän vaiheessa kaikkia näitä jo myös mahdollisimman nopeasti. On kaikkien yhteinen etu, että pidämme hakuajan loppuun saakka kiinni alueeen yleisilmeestä, rakennusten rakennustavasta sekä ennen muuta siitä, että alue kulkee tämän hetkisen rakentamisen "aallonharjalla". Näin kokonaisuudesta tulee juuri niin upea kuin mitä me Kalajoen Aurinkohiekoille olemme lähteneet tekemään.

Toivottavasti kaikkien kesä sujuu iloisissa ja positiivisissa merkeissä. Työmaalla voi vierailla, mutta olkaahan varovaisia siellä kaiken rakentamisen tiimellyksessä. Muistakaa myös, että Lohilaakso on aivan normaalisti avoinna, vaikka siinä ns edessä kovaa vauhtia messuja rakennetaankin.

Kesäterveisin, Laura Ruohola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger