"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Tärkeää tonteista 30.07.2013

Heippa pitkästä aikaa!

Alla varmaankin kaikkia tätä blogia lukevia kiinnostava juuri päivitetty tonttikartta. Sopimuksia 28 kappaletta ja kuten kuvasta näkyy alustavia sopimuksia on kartassa kolme kappaletta. Olemme siis tilanteessa 31. Minulla on sovittuna tämän viikon lopulle parikin neuvottelua vielä vapaina olevista tonteista, mutta jos sinä olet kiinnostunut, niin ole todella nopeasti yhteydessä. Olemme kiinnostuneita siitä, mitä tonttia ajattelet ja ennen muuta siitä, mitä sille tontille mietit. Alla olevaa kuvaa kun klikkaa niin sieltä näkyvät kaavan vaatimukset ja kaikki mahdollinen nippelitieto löytyy asuntomessut.fi/kalajoki-sivuston info-osion alta. Käy ihmeessä sielläkin.

Rakennustarkastaja Osmo Heikkala palaa töihin jälleen elokuun ensimmäisenä maanantaina ja on siitä edespäin valmiina auttamaan kaikkia eri aihioissa. Ja tietenkin itse olen lähes 24/7 puhelimen päässä tavoitettavissa. Osmon numero 044-4691 428.

Tässä vaiheessa jotakuinkin kaikkien projektit alkavat olla jo hyvässä vaiheessa, mutta vielä muutamilta pyytäisin nopeasti aktivoitumista. Iloinen olen myös siitä, että minulta on viime hetkinä myös pyydetty sisustusalan ammattilaisten nimiä ja yhteystietoja - vielä ei ole liian myöhäistä kiinnittää ammatti-ihmisiä matkaanne.

Iloa kaikille ja soittelemisiin, Laura Ruohola 044-4691 210


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger