"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

perjantai 3. toukokuuta 2013

Hei rakentajat - ja tulevat rakentajat!







Ajatella, että Kalajoen Hiekoilla näyttää jo tuolle, yllä olevalle kuvalle. Ensi viikoksi lupaillaan jonnekin jopa +17-+19 asteen lämpötiloja - näinköhän saapuvat helteet myös Kalajoelle!!!!!

Ajattelin hieman tiedottaa teitä kaikkia siitä, missä mennään. Alueella rakennetaan nyt neljää kohdetta ja viikon 16 jälkeen starttaa muutama lisää. Varmoja rakennuskohteita/rakentajia on nyt 25 kappaletta, erittäin vakavahenkisiä keskusteluja kolme lisää. Eli ajatuksissani on +/- 28 kohdetta ennen kesälomakauden aloitusta. Jännää ja siistiä samaan aikaan. Tuskin maltan odottaa, millaisia kohteista tulee. Muutamien kohteiden suunnitelmat tekevät myös vasta tuloaan, niitäkin on mukava odotella.

Ja mitä sitten kesä tuo tullessaan? Tarkoitan tällä lähinnä uusia, innokkaita, Kalajoen Hiekkojen kutsuun vastaavia ihmisiä. Löytääkö joku kesävieras vielä tonttimaamme ja haluaa vielä syksyllä käynnistää projektin? Niin tai näin, 1.9.2013 tiedämme aivan tarkalleen minkälaisista ja kuinka monesta kohteesta tämä meidän messualueemme muodostuu.

Ai niin, muistattehan, että asiakkaita etsivät Honkarakenne, Jämerä ja Finnlamelli noin päällimmäisiä mainitakseni ja loma-asuntokauppa Kalajoella käy. Pikkulinnut ovat kertoneet, että ensimmäisistä alueelle valmistuvista kohteista käydään jo kiivaasti kauppaakin. Mainiota, en ole puhunut ihan läpiä päähäni todetessani, että Kalajoella loma-asuntokauppa käy.








Ps. Sain muuten juuri postissa uuden, aivan ihastuttavan kirjan H niin kuin Huvila. Kirja jatkaa loistavan kuvaajan Ulla-Maija Lähteenmäen ja toimittaja Heli Lähdenrannan ensimmäisen kirjan K niinkuin Koti viitoittamalla tiellä. Molemmat ihan turkasen kivoja pläjäyksiä - oppiin tai katseluun.

Viikonloppuja, t. Laura Ruohola


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger