"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

perjantai 22. maaliskuuta 2013

WoodMood etsii rakentajaa!!!

Heissan jälleen kaikki loma-asumisen ystävät! Vietin eilen erittäin antoisan päivän Vaasan Energy Weekin energiatehokkaan asumisen päivillä. Siitä kuulette lisää myöhemmin, mutta ei tieto kyllä ojaan kaada - jälleen jäi mietittävää ja pohdittavaa vaikka ja kuinka.

Mihin sitten otsikko viittaa - tämäpäiväiseen tapaamishetkeen Markku Miettisen kanssa? WoodMood (vierellä yksi malliluonnos) on yksinkertaisimmin ilmaistuna premium-puutalo, joka on rakennetaan maamme hienoimmista luonnonmateriaaleista. Ja vaikka tuo WoodMood saattaa nimenä kuullostaa uudelle, takaa löytyvät tutut, luotettavat ja kokeneet yhteistyökumppanit Ollikaisen Hirsirakenne Oy ja Vaaran Aihkitalot Oy.

Mikä ilahduttavinta, WoodMood haluaisi olla näkyvästi läsnä Aurinkohiekkojen messu-aluella ja mahdollisesti rantakorttelissa 314, jossa vapaina tontit 3 ja 4. (Pikkuvinkkinä muuten mainostettakoon, että tontti 4 on muuten oikeasti järvenrantatontti merinäkymällä. Katsottu on kaksi päivää sitten.) Mikäli kiinnostut käy ihmeesä nettisivuilla www.woodmood.fi tai soita suoraan WoodMood, Markku Miettinen puh. 0400-439 527.

Muistakaahan - Early bird catches the fly - tontteja ei ole enää pitkään saatavilla.

Aurinkoista viikonloppua itse kullekin, Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger