"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Aurinkoa ja uusia kylttejäkin!


Kuvassa vapaat tontit korttelista 313; 2 ja 3 ja vähän kai nelostakin...

Ai, mikä keli tänään, ihan superia! Varsin miellyttävässä kelissä pääsen pian esittelemään eräille kiinnostuneille korttelin 312 tontteja. Aika jänskää muuten, että kyseisestä korttelista ovat kiinnostuneet monen soiton verran kokkolalaiset. Hauska pieni anekdootti.

Eilen piipahdimme Minnan kanssa Topi-Keittiöiden laadukkaan ja terveellisen asumisen iltapäivässä. Tapahtuma tuntui varsin onnistuneelle, vaikka itse asiassa minun ja Minnan rooli lähinnä ns. esittävä olikin (esittävä=paikalla oleva, tonteista ja messuista kertova :) Mutta pääasia että tilaisuuksia ylipäänsä järjestetään, ja kerrotaan rakentajille ja remontoijille tämän päivän ekologisista mahdollisuuksista. Ja tietenkin tämä asiaa hipoo enempi kuin isosti myös meidän tulevia messujamme; teemahan on terveellistä asumista meren äärellä!  Toivottavasti rakentajat todellakin paneutuvat tähän(kin) asiaan ja näemme Aurinkohiekoilla uusia innovaatioita vanhojen hyviksi koettujen asioiden rinnalla.

Uusi kyltti kertoo messulueen sijainnista.

Viereisessä kuvassa uusi messukyltti alueen tulevalta portilta. Eräs oululainen toimittaja kysyi eilen lehtijuttuunsa, että mites neuvoisit oululaisia kohti messualuetta. Nyt kun kyltitkin ovat paikoillaan eipä muuta kuin käännös kasitieltä Tapion tuvan kohdalta kohti Särkkiä, niin sieltähän se vastaan tulee, tämä meitin alue. Ja kyllä tämä sama ohje pitää kutinsa, vaikka tulisi etelästäkin... ;)


Niin tahi näin. Ensi viikko on sitten sellainen hieman merkillinen, että kaikki meistä rientävät sinne tänne ja tonne. Minut saa kiinni puhelimesta viiveellä, mutta helposti ainakin tekstiviestillä tai sähköpostitse. Akuutti asia, jos teidät tänne Kalajoen kaupungintalolle viikolla tuo, niin kyselkäähän silloin Ari Matkaselkää. Ari on offiisilla ensi viikolla ti-pe. Ja mitäs muuta vielä. Nauttikaa alkaneesta maaliskuusta, auringosta ja alkavasta keväästä. Pian Aurinkohiekoilla jo rakennetaan..... Yst terkuin, Laura Ruohola


Tämä näkymä korttelista 312 kohti taivaan lakea...:) Suorastaan salaperäisen näköistä. Totta puhuakseni yksi minun lempinäkymistäni messualueella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger