"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

perjantai 22. helmikuuta 2013

Koordinoitavaa jälleen......

Tässäpä taas vaihteeksi uutta tonttikarttaa.  Karttahan on eläväinen kuin mikä ;) Kuten huomaatte, parit raidat ovat palautuneet perusoranssiksi, ja kortteliin 319 tontti kakkonen vetäytyi hankkeesta syystä tahi toisesta. Eli mikäli yksi kyseisen korttelin paraatitonteista kiinnostaa omassa tahi sijoitusmielessä, niin ei muuta kuin nopeasti asian päälle.

Rakennusneliöistä kysytään aina pari kertaa viikossa, eli mitä siis niin sanotusti pitää rakentaa. Korttelissa 313 rakennusoikeutta per tontti on 250 neliötä ja kaava velvoittaa vähintään 70% käyttämiseen sallitusta rakentamisoikeudesta. Tämä siis suomennettuna 175 rakennettua neliötä! Korttelissa muutama huipputontti vielä varaamatta mikäli kaksikerroksinen UNELMA merinäkymällä houkuttaa.

Mitä sitten tulee metsäkortteliin 319, siellä kaavassa siis 120 m2 yhdessä kerroksessa. Tuolla pyritään minimissään linjalle 70/30 eli noin 70 m2 päärakennus ja varasto/autotalli siihen till. Tätä on muutama taho siis kysellyt ja olen pyrkinyt kaikille selvittämään, että vahvana toivomuksena on se, että rakennusoikeutta hyödynneittäisiin maksimaalisesti. Mutta keskustelumahdollisuus tietenkin aina on, ja soitto on suotava aina kun mieltä askarruuttaa joku asia.

Oranssit tontit vapaita kyseilyille ja suunnitelmille. Raitaiselle tulossa suunnittelma, vaaleat varattuja!


PS. Viikonlopuksi, jeeeeee, Iso-Syötteelle laskemaan. Ainoa murhe vaan, että laskukypärä taisi jäädä Helsinkiin ja näin vanhoilla päivillä minusta tuntuu tulleen aika turvallisuushakuinen. No, mutta yritän pysyä ehjänä. Ihanan urheilullista viikkistä teillekin kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger