"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

tiistai 8. tammikuuta 2013

Sanoisinko, että kiirettä...

Kuinka kaikki tapaamiset, puhelinsoitot jne. jne. jne. voivat osua samaan hetkeen, tähän päivään. Tuntuu paikottain sille, että pää saattaa ehkä räjähtää. Tiedän, että tontteja intohimoisesti odottavat ihmiset ovat innokkaita, mutta kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä hyvät ystävät.
Hakemuksia tuli siis kolmisenkymmentä ja näillä eväillä näyttäisi sille, että rakentumaan on lähdössä tässä ensimmäisessä vaiheessa 28 loma-asumusta. Ja kuinka hienoja pytinkejä, sitä voitte vain miettiä. Nähtyäni viimeistelemällä viimeistellyt hakemukset voin vain uskoa entistä enempi hienoihin messuihin. Vertailun vuoksi muuten mainittakoon, että Mäntyharjun loma-asuntomessuilla, joita pidän itse erittäin onnistuneena, oli muistaakseni 22 rakennusta.

Kunhan  nyt vain kaikki käytännön asiat saadaan kuntoon. Kaikki  miljoonat palaverit, minisopimukset, yrittäjäillat sun muut. Viekää viestiä eteenpäin, että tänne meille kaupungintalolle saa kyllä soittaa, mikäli on halukkuutta messuilla mukana olla. Allekirjoittaneen numero löytyy tästä blogin etusivulta, tuosta vierestä. Yrittäjien kannattaa olla yhteydessä paikalliseen yhdistykseen, sieltä varmasti kerrotaan myös, miten Kalajoen Yrittäjät kokonaisuutena messunäkyvyyttään miettiin. Haluaisin kovasti, että kaikki tahot tulevat huomioitua. Pidän kunnia-asianani sitä, että paikallisuus näkyy Kalajoen loma-asuntomessuilla vuosimallia 2014.

Mietin myös sitä, millä ihmeen ilveellä saan tietoa kaikille kiinnostuneille niistä tonteista, jotka vielä jäävät odottelemaan uusia onnellisia rakentajia. No, eiköhän se onnistu, kunhan laitetaan onnistumaan. Mutta kertokaa ihmeessä lähimmäisillenne, että tonttihaku jäljelle jäävien tonttien osalta jatkuu aina kesään!!!!!! Kertokaa myös se, että tällä alueella ei näissä tonteissa olekaan mitään pahnan pohjimmaisia, vaan kaikki ovat laadullisesti erinomaisia tontteja. Eli edelleen pääsee kiinni näköalakorttelin yläosan parhaimmistoon - mutta nopea kannattaa olla.

T. Laura R, oleskelua Kalajoella tänään 8.1.2013 tasan kolme kuukautta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger