"Unelmia jokaiselle"

"Unelmia jokaiselle"

perjantai 23. elokuuta 2013

Kiitos kahdellekymmenelletuhannelle klikkaukselle!



Mietin tässä, että kirjoitan kiitokset jo nyt kaikille tätä sivustoa kenties seuraavalle tai vähintään kertaalleen klikkaamassa käyneelle. Kakskyttuhatta klikkausta. Äärestä laitaan kokemattomana bloggaajana ei aavistustakaan onko tuo määrä susihuono vai semisti jees, mutta joka tapauksessa olen siitä iloinen. :)

Eli näin se aika vierii, monessakin mielessä. Ensinnäkin olen pian ollut Kalajoella jo vuoden, toiseksi meidän messujemme kaikki hankkeet ovat tiedossa kymmenen päivän kuluttua, huomenna teen elämäni ensimmäisen samalla lavalla tapahtuvan juontokeikan Scandinavian Hunksien kanssa, ja mitä tähän nyt sitten vielä voisi lisätä. Olen myös liittynyt Spotifyhyn, Instagramiin ja I phonessa käytän WatchAppia, joten kaikki Kalajoella näyttää olevan mahdollista.

Tonttimaalla on tällä haavaa kiva pyöriä. Mietin, minkälaisia kohteista tulee valmiina, mutta mietin myös sitä, että onhan nyt ihan ja aivan varma, että jokainen kohde käyttää varmasti kaikki ilmansuunnat ja ikkunapinnat parhailla tavoilla hyödykseen. Nimittäin kun jossain vaiheessa muutosten teko tulee myöhäiseksi. Eli kaikki te, joilla projekti on vielä lähtökuopissaan ottakaa vielä yhden tovin verran mietittäväksenne rakennuksen aukotukset. Tuleehan paraati-ilmansuuntiin tarpeeksi avoimia näkymiä.

Itse mietin, myönnän, myös sitä, minkälaiset juhlat näköalatasanteella voin järjestää, kun kaikki on valmista. Siinä olis aivan huippupaikka pienelle, yksityiselle, akustiselle keikalle. Cheekin olisin ensi kesänä huudeille halunnut, mutta jo pieni vilkaisu Jare Henrik Tiihosen tekniseen raideriin riitti kertomaan sen, että näköalatasanteemme puitteet ja hänen tarpeensa eivät sitten millään kohtaa toisiaan. No, kukas sitä tietää, vaikka meillä olisi ensi kesään mennessä jo joku uusi tähtiartisti, jonka raideri antaisi vielä meille myöden...:)

Mietin aina silloin tällöin myös sitä, miten paljon rakastan kalajokisia pitkospuita. Voiko maailmassa  
oikeasti olla mitään sympaattisempaa? Sitten kun ne kaikki noin 70000 kävijää tulla tallustelevat noille pitkospuillemme, niin saattaapi tietenkin olla, että jonkun muunkin sydän sulaa. :) Ja toisaalta onko sitten mitään tärkeämpää kuin välittää kaikille kävijöille tätä omimman kalajokisuuden ilosanomaa. Meri, aurinko, hiekka ja pitkospuut - siinähän ne tärkeimmät.

Mitäs sitten muuta. Tulkaa tsekkaamaan NiceRun-tapahtumaa lauantaina Kalajoella, näette samalla ne Hunksitkin. Ja kyllä, ovat kuulemma kovaa valuuttaa keikoillakin, joten sitä kautta voisi kait kuvitella, että setti toimii myös 1800 naisen lämppärinä:)

Onko joku, tai jonkun kaveri vielä tonttia vailla? Muutama olisi vielä hyviä suunnitelmia vastaan jäljellä. Mutta vähiin käy aika ennen kuin loppuun, 31.8 nimittäin sulkeutuu tonttipuoti, sen jälkeen keskitytään oikeasti tekemään. Kun Minna palaa lomilta töihin meitä odottavat aluekarttojen viimeistelyt, palaverit asuntomessuporukan kanssa, messukokoukset, ensi vuoden markkinointisuunnitelmat ja ja ja.... Tekemistä riittää, mutta sitä vartenhan täällä ollaan. Sitä varten, että ensi kesänä tähän aikaan Kalajoki saa paistatella päivää loma-asuntomessujen kävijäennätyskaupunkina.

Aurinkoista ja kesäistä viikonloppua kaikille, Laura





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Powered By Blogger